Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

Mutasd az összes elérhetőséget!
Ismét indul a Strategic HR Skills!
Magazine  

Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
Keress szolgáltatásaink között!

Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
Fedezd fel tartalmainkat!
  Lépj kapcsolatba velünk!

Mindenek előtt köszöntjük Önt a weboldalunkon, örömünkre szolgál, hogy ellátogatott hozzánk. Azért állítottuk össze az alábbi gyűjteményt, hogy megválaszoljuk a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, eloszlassuk az esetlegesen felmerülő kétségeket.

Lássuk, melyek a leggyakrabban felmerülő kérdések:

Miről fog szólni a tréning?

A Develor több mint 70 különböző tréningprogrammal rendelkezik, tucatnyi féle workshoppal, coachinggal és egyéb tanulási formákkal állunk partnereink rendelkezésére.

A tréning célja, hogy új, friss tudást biztosítson Önnek, valamint, hogy interaktív formában adjon lehetőséget a válaszok megtalálására. A tréningjeink gyakorlatiasak és a lehető legnagyobb mértékben fókuszálnak a résztvevők hétköznapi élethelyzeteire.

A workshopjaink célja, hogy sikerrel vegyük fel a küzdelmet az üzleti kihívásokkal, együtt gondolkodjunk, közösen oldjunk meg problémákat, megtaláljuk a kiinduló okokat, és általában mozgósítsuk a csapatok közös gondolkodását és problémamegoldó energiáit.

A coaching és gyakorló találkozók célja, hogy a tréner vagy coach strukturált közreműködésével a résztvevők előrelépést érjenek el a saját problémáik, kihívásaik terén.

Érdemes részt vennem a szituációs gyakorlatokban (közismertebb nevén szerepjátékokban)?

Arra biztatjuk, hogy bátran csatlakozzon a szerepgyakorlatokhoz, a tréningek egyik legizgalmasabb és értékesebb részéhez, amelyben kipróbálhatja a tréningen tanult technikákat, új tudást. Önmagában az elméleti tudás általában nem segít minket hozzá a további sikereinkhez. A gyakorlatok során megízlelheti az éles helyzetek nehézségeit, az építő és egyénre szabott visszajelzések pedig nagyban segítik a megfelelő viselkedés kialakítását. A trénereink gondoskodnak arról, hogy a gyakorlatok közvetlen és támogató környezetben történjenek, ahol biztosan nem kell senkinek kellemetlen pillanatoktól tartania.

Adnak rólam bármilyen értékelést a tréninget követően?

Nem. Alapvető normánk, hogy nem adunk semmilyen értékelést vagy visszajelzést a tréningcsoport tagjairól. Ezáltal a résztvevőknek nem kell aggódniuk, ha a szerepgyakorlaton nem a legjobb formájukat hozzák, vagy látszólag oda nem illő kérdést tesznek fel. A trénereink célja, hogy segítsék az egyéni fejlődést és bővítsék a résztvevők tudását, így minden amit várunk résztvevőinktől, hogy legyenek nyitottak és együttműködőek a tréningcsoport tagjaként.

Értesül bárki arról, hogy miről beszélgettünk a tréningen? Felvethetek érzékeny témákat is?

A tréner és a résztvevők közötti bizalom elengedhetetlen eleme egy jó tréningnek. A tréningeken alkalmazott egyik alapelv az “ami a tréningen elhangzik, az a tréningen is marad”, ez egyaránt vonatkozik a trénerre és a résztvevőkre is. Amennyiben olyan kérdése merülne fel, amely releváns a téma szempontjából, bátran ossza meg a csoporttal. Ha ez a probléma a résztvevők jelentős részét érinti, akadályozza a hatékony munkát vagy tanulást, a tréner ezt jelezheti a cég vezetősége felé. Ez esetben sem teszünk említést konkrét személyekről, csupán a problémáról általában, tolmácsolva a csoport meglátásait, elképzeléseit.

Kell valamilyen módon készülnöm a tréningre?

A Develor trénere emailben keresi meg a tréning minden résztvevőjét még a tréning előtt. Ez az üzenet tartalmazza az összes szükséges információt, ami a felkészülést illeti. Amennyiben a tréning egy hosszabb, többlépcsős folyamat egy állomása, javasoljuk, hogy a korábbi programokkal kapcsolatos információkat frissítse fel a tréning előtt. Ez segítségére lesz abban, hogy a megszerzett tudást és készségeket elmélyítse. A kollégáink összefoglalókkal segítenek a folyamatként zajló programokat egységbe rendezésében.

Van-e a tréningekre vonatkozó dress-code?

Nincs konkrétan meghatározott dress-code a tréningekre, ugyanakkor a tréning a cég által szervezett munkahelyi program, nem szabadidős tevékenység. Így a tréningekre ennek megfelelő öltözékkel érdemes érkezni. A “tantermi” tréningekre smart-casual öltözék javasolt, a szabadban megrendezett programokra pedig sportos, kényelmes ruházat javasolt. További kérdésekben kérjük, forduljon a tréning szervezőihez.

Mikor kezdődik a tréning?

A tréningek legtöbbje reggel 9:00-kor kezdődik, de ez cégenként és programonként változhat. Kérjük, bővebb információért forduljon a tréning szervezőjéhez, vagy a Develor tréneréhez. Javasoljuk, hogy érkezzen meg a tréning helyszínére 10-15 perccel a kezdés előtt, hogy maradjon idő áthangolódni és elhelyezkedni a kezdés időpontjára. Ne feledje, ez az Ön és a kollégái közös programja, minden perc értékes.

Mikor fejezzük be a programot?

Ez nagyban függ a cég elvárásaitól és a több egyéb körülménytől. Egy klasszikus tréningnap kb. 8-8,5 óra, amely magában foglal egy hosszabb ebédidőt, és több kb. 15 perces kávészünetet. A tréning kezdésekor a tréner erről minden esetben pontos tájékoztatást ad.

Mikor vannak a szünetek?

Átlagosan másfél óránként szünetet tartunk, hogy legyen lehetőség egy kis lazításra és a nem fogadott telefonhívások megválaszolására. Javasoljuk, hogy ha megoldható, tréning közben a telefont tartsa kikapcsolt állapotban, hiszen a telefonon keresztül érkező impulzusok komolyan kizökkenthetik a tréning témájból, és megnehezítik a koncentrációt.

Tehetek-e fel kérdéseket a trénernek, illetve adhatok-e neki visszajelzést?

Természetesen! Örömmel fogadjuk a kérdéseket és az őszinte visszajelzéseket egyaránt. Minden tréningünk rugalmas ahhoz, hogy a trénerünk reagáljon a kérdésekre, és foglalkozzon a külön kérésekkel. Bátran tegye fel kérdéseit!

Mi a teendő, ha egyéb elfoglaltságom adódik a tréning közben?

Kérjük, tájékoztassa a trénert a program elején, amennyiben nem tud a tréning teljes egészén részt venni. Az ilyen jellegű megszakítások, megzavarások megnehezítik a részvételt, de a trénerünk mindent meg fog tenni, hogy így is a legtöbbet hasznosíthasson a programból.

Ki lesz a segítségemre a szállás és az étkezés ügyében?

Amennyiben nem kapott megfelelő tájékoztatást a szállásról vagy az étkezésről a kollégáitól, kérjük, érkezését követően forduljon a trénerünkhöz, aki örömmel segít ezekben a kérdésekben. A program trénere nem csak szakmai támogató, de egyfajta házigazdája is a programnak, és gondoskodni fog arról, hogy az ottlét kellemesen, kényelmesen teljen. Kéréseivel, kérdéseivel a program előtt is fordulhat trénerünkhöz.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Develor Zrt. az Ön személyes adatait (név, e-mail, aláírás) a munkáltatójával a képzésre megkötött megbízási szerződésből fakadó jogos érdeke alapján, a számviteli bizonylatok megőrzésére vonatkozó, jogszabály által előírt ideig kezeli. A képzésen Önről készült fotót/videót az Ön kérésére töröljük. Az adatkezelésünkről további információkat Adatkezelési Tájékoztatóban olvashat. Kérdéseit, kéréseit vagy esetleges panaszát az info.hungary@develor.com címre várjuk.

Amennyiben bármilyen további kérdése merülne fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!