Bezárás    

  DEVELOR Tanácsadó Zrt. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72. Cégjegyzékszám: 01-10-045069

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Lépj kapcsolatba velünk!    
  • Attitűdformálás
  • Vezetés és Menedzsment
  • Ügyfélszolgálat, Értékesítés és Tárgyalástechnika
  • Személyes hatékonyság és Kommunikáció
  • Csapatépítés és Együttműködés
  • Felmérés és Diagnosztika
  • HR tanácsadás és coaching
  • Szolgáltatások
  Személyes tréning

  Diversity & Inclusion

  Játék alapú tréning

  VUCA Mindset

  Személyes tréning

  Digital mindset

  Személyes tréning

  Munkabiztonsági attitűd

  Virtuális tréning

  Growth mindset

  Személyes tréning

  Vezetői Bátorság

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!

  „Ügyfélélmény az új marketing!” – mondja Stephen Cannon, a Mercedes Benz USA vezérigazgatója. Ez a vélemény is alátámasztja az ügyfélélmény (CX, Customer Experience) kiemelt fontosságát a mai cégek vezetésében. A Harvard Business Review egyik áprilisi szemináriuma további tényeket sorolt ennek megerősítésére, mely globális trendek összhangban állnak a DEVELOR által mért magyarországi és CEE régiós adatokkal.

  Az idézett HBR szeminárium szerint mai munkavállalók 2/3-a nem elkötelezett, könnyen vált munkahelyet, nehezen alakít ki érzelmi kötődést. Ilyen hozzáállással természetesen képtelenek kiváló szolgáltatást nyújtani és elkötelezetté tenni szolgáltatóként, értékesítőként, ügyfélszolgálati munkatársként a cég ügyfeleit. Nem csak a munkavállalók váltanak könnyen: a megkérdezett ügyfelek 80%-a szolgáltatót, márkát vált, ha nem elégedettek a nyújtott ügyfélélménnyel.

  Érdemes kiemelt versenytényezőként tekinteni az ügyfélélmény fejlesztésére, mert az ügyfelek 86%-a hajlandó többet fizetni a kiemelkedő ügyfélélményt jelentő szolgáltatásért. A támogató (promoter) ügyfelek 81%-os valószínűséggel vásárolnak újra attól a cégtől, mellyel kiemelkedetten elégedettek, míg a kritizálók (detractor) csak 16%-os valószínűséggel.

  A felmérések arról tanúskodnak, hogy a kiváló ügyfélélményt nyújtó cégek 80%-kal magasabb üzleti eredményt könyvelhetnek el, mint az ebben lemaradók. Persze aki kiemelkedőt nyújt ügyfélélményben, ott ezzel párhuzamosan tudatosan, stratégiai területként foglalkoznak a munkatársi elkötelezettséggel is.

  A negatív élmények gyorsan terjednek, az ügyfelek 95%-a megosztja azokat ismerősei körében.

  A fentiek ismeretében nem meglepő, hogy Luke Williams, a szeminárium vezetője a gazdaság új korszakára úgy hivatkozik, mint az „Experience Economy”-ra.

  Tudjon meg Ön is többet az ügyfélélményről! Kérje szektorra szabott prezentációnkat a 4. Országos Ügyfélélmény Kutatás eredményeiről, vagy konzultáljon szakértőinkkel, hogy hogyan fejlesztheti a cége által nyújtott ügyfélélményt!

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek