Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  time-managementAz újonnan kifejlesztett Professzionális Idő- és Feladatgazdálkodás tréning már elérhető a DEVELOR valamennyi országában. A program alapja egy teljesen új megközelítés, amely messze túllép az eddig megszokott időgazdálkodási tréningek üzenetein.

  Vajon ez a program valóban megváltoztatja a tréning résztvevők életét?

  „Nem egészen, de esélyt és lehetőséget ad arra, hogy változtassanak rajta. Az alapelvek és technikák elsajátításával, életük jelentősen stresszmentesebb, hatékonyabb és egyúttal sokkal kreatívabb lesz.” – tette hozzá Balázs Katalin, Courseware Designer, a nemzetközi fejlesztési folyamat vezetője.

  A programot úgy terveztük, hogy megoldást nyújtson a mai vezetők és munkatársak legfontosabb kihívásaira: hogyan lehet valamilyen rendet teremteni a minket körülvevő, kaotikus, folyton változó világban, melyet a naponta százával érkező feladatok és üzenetek és kevéssé pontosan definiált feladatok és felelősségi körök jellemeznek. A „4 Aranyszabály” megismerésével a tréning kezdetén a résztvevők áttekintést kapnak arról, hogy milyen pszichikai gátakon kell túllépniük, ha konstruktívabban, kevesebb halogatással szeretnék feladataikat végezni, míg a tréning tovább részeiben olyan technikákat mutatunk be, melyek nagy mértékben növelik a személyes hatékonyságot.

  A program épít a Getting Things Done módszertanra, melyet továbbfejlesztettük a még könnyebb alkalmazás és megvalósíthatóság érdekében. A képzés a vezetők számára két napos, az alap tréning pedig egy napot vesz igénybe. Emellett egyéni coaching formában nyújtunk támogatást a módszer személyre szabásában és bevezetéséhez.

  A programról további részleteket itt olvashat.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek