Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Két új taggal bővült a Develor senior tréneri csapata, ✨Béres Károly✨ és ✨Tóth Zoltán✨ érdemelte ki a jogot, hogy e büszke cím méltó tulajdonosai legyenek.

  “A siker receptje nagyon „egyszerű”. Legyél tehetséges és szentelj mindent annak alá, amiben igazán jó akarsz lenni. Elég csak megnézni👀 bármely sportág sztárjai által bejárt utat és láthatjuk, hogy a talentum mellé még elképesztően sok munkát💪 is bele kellett tenniük az extra eredmény📈 elérésének érdekében.

  Nagy öröm olyan kollégákkal dolgozni, akik hasonlóképpen gondolkodnak. A különleges készség, ami ahhoz szükséges, hogy emberekkel foglalkozzunk🤝 már az első pillanatban látszott Kareszen és Zolin. Akkor még csak remélhettem, hogy az az extra drive is meglesz mindkettőjükben, ami a legjobb trénerek🏅 közé emeli majd őket.

  Az elmúlt 5️⃣ év egyértelműen azt igazolta, hogy megvolt, megvan ez a plusz bennük és hajlandóak nap, mint nap azért tenni, hogy mindig jobb szakemberré váljanak. A sikeresen megtartott már több, mint
  5️⃣0️⃣0️⃣ tréningnapon felül folyamatosan jelen vannak a belső tudásmegosztásában, sőt, a hazai és a nemzetközi🌍 Train The Trainer programok előadói között is többször szerepeltek.

  Nagy segítségemre vannak az új kollégák betanításában👨‍🏫 és az értékesítési csapatunk támogatásában. Ennek köszönhetően egyáltalán nem csoda, hogy teljesítettek minden olyan követelményt, ami ahhoz szükséges, hogy a Develor senior trénereihez csatlakozhassanak.” – mondta el a Bánfai Zoltán szakmai igazgató a kinevezés kapcsán.

  Karesz, Zoli szívből gratulálunk💜 nektek és reméljük, hogy még nagyon sokáig erősítitek💪 a csapatunkat❗ Csatlakozz hozzánk és gratulálj te az új senior trénereinknek❗

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek