Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Emmanuel-saincaizeMásodszor került be az ICF Magyar Tagozatának elnökségébe Emmanuel Saincaize, a Develor Tanácsadó Zrt. munkatársa

  A Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) a világ legnagyobb coach szervezete, több mint 100 nemzetből 22.000 fős tagsággal. A non-profit szervezet célja a coach szakma integritásának megőrzése, elismerésének kivívása, valamint magasan kvalifikált szakemberek tevékenykedésének támogatása mind a hazai, mind a nemzetközi piacon. Szakmai követelményrendszere és etikai kódexe láthatóvá teszi a coach és coach közötti szakmai tudást és tevékenységeket.

   „Hiszek a coach szakmában és az ICF által képviselt alapértékekben – Erkölcs-Etika, Kiválóság, Együttműködés, Tisztelet. Célom, hogy hozzájáruljak Magyarországon az ICF népszerűsítésében és segítsek kollégáimnak magas szintű fejlődésükben az ICF coach minősítési folyamata mentén” – nyilatkozta a frissen megválasztott Akkreditációs Igazgató, Emmanuel Saincaize.

  A 2008 óta működő ICF Magyar Tagozatnak mintegy 120 fős tagsága van, amely évről évre gyarapszik. A tagok közül már több, mint a fele rendelkezik ICF coach minősítéssel, és közel 20 PCC szintű coach-csal büszkélkedhet a tagozat.

  További információ az ICF Magyar Tagozatának működéséről itt talál.

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek