Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  CÉL & NAPIREND

  Sokszor a legnagyobb előrelépés a legnyilvánvalóbb lépésekben rejlik, amelyeket nem teszünk meg - a világos cél meghatározása és a napirendhez való ragaszkodás is ide tartozik. Te szoktál ezzel foglalkozni?

  FELKÉSZÜLÉS

  Benjamin Franklint idézve: Aki nem tervez, a bukást tervezi meg. Vettél már részt találkozón felkészületlenül, felkészületlen résztvevőkkel? Ha igen, akkor tudod, miért szerepel a felkészülés a listánk elején.

  NETIKETT

  Az emberiség számára a virtuális tér alapvetően nem természetes. Az evolúció által kicsiszolt és megszokott viselkedési formák, amelyeket az offline interakció során természetesen megfigyelhetünk, úgy tűnik, hiányoznak az online térből. Javítsunk ezen a netikett segítségével!

  RÉSZTVEVŐI ELKÖTELEZETTSÉG

  Nincs nagyobb bűn egy értekezleten, mint egy olyan résztvevő megszólaltatása, akiknek egyetlen célja a még hátralévő percek visszaszámlálása. Tanuld meg jobban csinálni!

  PSZICHOLÓGIAI BIZTONSÁG

  Találkozókon veszel részt, hogy kérdéseket vitass meg, megoldásokat találj, és haladj előre. Meg lehet ezt valósítani biztonságos környezet nélkül? Alig. Építs pszichológiai biztonságot az online találkozókon - ez fontosabb, mint gondolnád.

  + ONLINE TALÁLKOZÓK CHECKLISTA

  Gyakorlati tippek segítenek az azonnali cselekvésben.

  Töltsd le Virtuális Találkozók e-bookunkat!

  Add meg adataid, és hamarosan elküldjük neked az e-bookot!