Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

  Mutasd az összes elérhetőséget!
  Magazine  

  Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Keress szolgáltatásaink között!

  Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
  Fedezd fel tartalmainkat!
    Lépj kapcsolatba velünk!

  Hiszünk abban, hogy a sokszínűség, az elfogadás és a tisztelet olyan alapvető értékek, amelyeket nekünk képviselnünk kell.

   

  Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk annak is, hogy bármilyen kisebbség vagy hátrányos megkülönböztetést elszenvedő közösség érdekeiért aktívan kiálljunk.

  Képzési és szervezetfejlesztési projektjeink által évről évre sok száz vállalattal és több tízezer emberrel kerülünk kapcsolatba, ezáltal belelátva a cégek működésébe, megtapasztalva sok pozitív példát és számos anomáliát is. A DEVELOR büszkén vállalja a nők helyzetének javítását, az egyenlő feltételek megteremtésének támogatását minden általunk elérhető eszközzel.

  Nemcsak saját kollégáink, ügyfeleink és partnereink irányában mutatunk példát, és képviseljük az egyenlő bánásmód ügyét, hanem számos aktivitással teszünk is érte.

  Emiatt tartottunk ezév március 8-án több előadást is sikerrel – elsősorban a hölgyek számára – abban a témában, hogy mik lehetnek a sikeres megküzdési módok az érvényesülésért és sikeres karrierért.

  Csatlakoztunk a Women in Business (WIB) Hungary konferencia támogatóihoz is, és a konferencián előadóként is részt veszünk 2021. április 27-én.

  Elindítottunk egy országos kutatást Women in Business címmel, azzal a céllal, hogy  jobban megismerjük, milyen nehézségekkel és kihívásokkal szembesülnek a nők a munkahelyen.

  Kérjük, csatlakozzon a kutatáshoz és töltse ki a kérdőívünket. A felmérés eredményeit tartalmazó tanulmányt minden kitöltő megkapja, az email címe megadása esetén. Amennyiben nem szeretné felfedni kilétét, természetesen a kérdőív kitöltésére névtelenül is lehetőség van.

  A kisebbségek, hátrányos megkülönböztetést elszenvedő közösségek ügye mindannyiunkat érint. A témához kapcsolódó javaslataival és gondolataival keressen minket.

  Bennünk Partnerre talál.

   

  A DEVELOR Csapata

  Témák

  Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

  Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

   Kapcsolódó cikkek