Bezárás
 Bezárás

DEVELOR Tanácsadó Zrt.

Mutasd az összes elérhetőséget!
Ismét indul a Strategic HR Skills!
Magazine  

Szolgáltatásaink és megoldásaink között található

  • Megoldásaink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
Keress szolgáltatásaink között!

Forrásaink közt található

  • Cikkeink közötti kereséshez gépelj be minimum 3 karaktert.
Fedezd fel tartalmainkat!
  Lépj kapcsolatba velünk!

„A tréning nem egy esemény, hanem egy folyamat” – a cégek egyre inkább felismerik a Brinkerhof tanulmányban leírt hatást: bármely humán fejlesztés hatékonysága nagyban függ attól, hogy mit teszünk a tréning előtt és azt követően. A Develor X-Learning megközelítése a tanulást mind időben, mind térben kiterjeszti.

A Develor kiemelt figyelmet és energiát fordít a kívánt viselkedésváltozás elérésére mind a tréning résztvevők, mind a megbízó vállalat oldaláról. A hagyományos előkészítő interjúkon és online kérdőíveken kívül nagy hangsúlyt fektetünk az igények pontos felmérésére, valamint széles diagnosztikai eszköztárunk segítségével felmérjük a résztvevők készségeinek jelenlegi szintjét. A fejlesztési cél és a célcsoport határozza meg, hogy melyik eszköz a legalkalmasabb a diagnosztikára. Ez az eszköz lehet akár a kompetencia teszttől kezdve a Titkos Vásárlói Programon (Mystery Shopping), shadowingon keresztül a 360°-os értékelés vagy Fejlesztési Központ (DC) is.

Egy összetett fejlesztési projekt megtervezése az üzleti célok, a befolyásolni kívánt üzleti mutató (KPI) megfogalmazásával kezdődik. Ez jelenti a fejlesztendő „kulcs viselkedés” meghatározásának alapját az elvárt eredmények elérése érdekében. A Develor szakemberei a világklasszis Kirkpatrick tervezési módszertant követik annak érdekében, hogy a kívánt szervezeti eredményt biztosítsuk.

A változásmenedzsment szerepe az, hogy igényt keltsünk a jelenlegi gyakorlat és rutin megváltoztatására. Így biztosítjuk, hogy a szervezet, a közvetlen vezetők, a peerek és más kulcspozícióban lévő munkatársak kedvezően és támogatóan viszonyuljanak az új, megváltozott viselkedéshez.

A tréninget követően a fejlesztett készségek alkalmazását támogató eszközöket, folyamatokat, rendszereket és tevékenységeket használunk annak érdekében, hogy a lelkes résztvevők továbbvigyék a motivációt és elkötelezettséget a mindennapi munkába. Monitoring rendszert építünk ki, amely azonnali és folyamatos visszajelzést nyújt mind a szervezet, mind a résztvevők számára a fejlődésről, hisz a változás egyik legfontosabb motorja maga a változás, a haladás érzése.

Az X-learning tudatos és strukturált alkalmazása garantálja, hogy a fejlesztési program hozzájárul az üzleti eredményekhez, valamint demonstrálja, hogy a tréning révén mérhető érték keletkezik a szervezet számára.

Kezeld jól a hibrid kihívásokat!

Töltsd le a legújabb e-könyvünket, amely már kipróbált tippekkel rendelkezik a hibrid csapatban való működésről!

Kapcsolódó cikkek